Cégünkről

Cégünk, a Thallo-Food Élelmiszeripari Kft. hidegkonyháját 1997. óta üzemelteti. Nem sokkal később, az állandó magas minőség biztosítása érdekében Érden új üzem épült, ahol 1800 m2-en, korszerű gyártási körülmények között vendéglátó-ipari és élelmiszeripari termelés  folyik.

Termékeink széles skálája (salátáktól az egyedi dísztálakig) és íz világa magasan képzett szakácsaink szakmai hozzáértését tükrözi. Az ő személyes jelenlétük ad lehetőséget a termékek széles választékának rugalmas, akár helybéli szokásokhoz igazodó változásához is.

Számos élelmiszer kereskedelmi lánc (Tesco, Auchan, Aldi, Penny Market ) forgalmazza termékeinket.

Természetesen nagyobb megrendelőink mellett a céges ill. családi felkéréseknek is ugyan ilyen magas színvonalon teszünk eleget.

Termékeink megbízhatóságát és magas színvonalon való előállítását igazolja, hogy üzemünk megfelel az EU szigorú higiéniai előírásainak. A fentiek mellett kiemelt jelentőséggel bír a jó minőségű alapanyagok és a korszerű, zárt csomagolástechnika, ami biztosítja salátáink Frisseségét.

Az áruszállítás 0-5 Celsius fok tartományban, hűtött légterű gépjárművekkel történik. Vásárlóink az országos hálózattal rendelkező hipermarketekben és diszkont üzletekben találkozhatnak termékeinkkel. (Tesco, Auchan, Aldi, Metro, Penny Market)

Cégfilozófiánk: a kedvező ár, megbízhatóság, állandó magas minőség, aminek fenntartása  érdekében a részfolyamatokat folyamatosan ellenőrizzük , a hibát lehetőség szerint mihamarabb orvosoljuk.Hisszük, hogy cégfilozófiánk és a folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően hosszútávon és teljes körben megfelelünk az Európai Unió és a hazai piac elvárásainak.


Tartalom betöltése...